IT Detachering: de juiste voelsprieten

Op de arbeidsmarkt is EclectiC puur actief met het selecteren van intelligentie. Dat doen we niet als grote ‘system integrator’, maar als marktplaats van kwalitatieve informatie. Onze meerwaarde zit in de hoogwaardige selectie van de juiste kandidaten. (Senior) Professionals die beschikken over de juiste kennis en ervaring op het gebied van IT technologie en business processen. Die kunnen acteren op gelijk niveau als de opdrachtgever. Terwijl die laatste zelf de regie in handen houdt. Enerzijds huurt hij capaciteit in, anderzijds intelligentie. En voor dat stuk is EclectiC de juiste partner.

Wij lossen uw probleem op. Zonder dat er een stoet van managers in het kielzog meekomt. Het uitbesteden van opdrachten is immers gebaseerd op vertrouwen. We beseffen dan ook hoe belangrijk het is dat wij als bemiddelaar de juiste voelsprieten hebben. Om de stijl, de geur, de smaak en de toon van uw organisatie te proeven en te voelen. EclectiC kan dat als geen ander. En daarom komen klanten bij ons. Want wij voelen uw stijl aan. En weten precies wat u nodig heeft.

EclectiC is ervaren op het gebied van Functional Consulting, Business Consulting, Program / Project Management, Architecture en IT ontwikkeling.

Neem contact op en we vinden samen uit wat we voor elkaar kunnen betekenen!