Resource Plus: de juiste keuzes

“Samen bepalen we welke skills er nodig zijn.”

Met Resource Plus duiken we dieper in het proces dat bedrijven doormaken. Idealiter geeft de klant vroegtijdig aan welke activiteiten hij wil ontplooien met zijn (IT) organisatie. Hij definieert zijn projecten, zijn prioriteiten en het strategische belang. Iets dat wij graag met hem samen doen.
Cruciaal is het verlanglijstje dat dicteert wat er nodig is. Samen bepalen we dan de hoeveelheid werk die voor ons ligt. En wat er nodig is. Dat kan capaciteit zijn, of een specialisme, of een combinatie. Dan volgt de planning, gekoppeld aan de beschikbaarheid van de bemanning. De kunst is het maken van de juiste keuzes. EclectiC helpt daarbij. Omdat geld te vaak verkeerd of onnodig wordt besteed. Maar ook om budget overschrijdingen te voorkomen. Zodat deadlines worden gehaald. En ook om inzicht te verkrijgen in het resultaat van investeringen en eventuele vervolginvesteringen. Dat wat betreft de vraagkant.

Aan de aanbodzijde is de volledige arbeidsmarkt ons speelveld. En die gaan wij voor u mobiliseren. Dat kan op diverse manieren. Kandidaten kunnen direct vanuit EclectiC gedetacheerd worden. Of ze zitten bij ons in het netwerk van zo’n 2.500 specialisten die zich met ons verbonden voelen. We kennen hun beschikbaarheid, capaciteiten en tarieven. Of we doen een beroep op een veelheid aan bedrijven die zichzelf hebben georganiseerd. Van klein tot groot. Ook daar kunnen wij inhuren. Wij kunnen namelijk putten uit een ijzersterk netwerk van toegewijde zzp’ers. Wij vinden ze en screenen ze. Zo worden alleen de juiste mensen aangeboden. Kant-en-klaar. Zelfs een intake interview is eigenlijk niet nodig. Wat EclectiC levert is namelijk sowieso goedgekeurd. Met ruim twintig jaar ervaring gaat dat onze allround bemiddelaars behoorlijk goed af. Daar kunt u op rekenen!

Voor onze Resource Plus klanten stellen we ons Q360 tool als aanvullende service voor de evaluatie van de door EclectiC ingehuurde populatie ter beschikking!