EclectiC: “Simply finding the best”

EclectiC is een IT organisatie die consultants met de beste oplossingen levert. Wij vinden en bemiddelen IT consultants die het beste bij uw organisatie passen en de juiste ervaring voor uw uitdagend project hebben. De ervaring van meer dan 20 jaar op het gebied van talent vinden, werven, selecteren en detacheren onderscheidt ons van de meeste andere partijen in de markt. Wij werken overwegend voor grote, meestal internationale bedrijven die hun hoofdkantoor in Nederland hebben. Onze missie: uw IT investering duurzaam laten renderen door uw projecten te voorzien van mensen met de beste oplossingen.

Op welk gebied kan EclectiC IT Consultants leveren?

EclectiC heeft een lange historie op het gebied van SAP, maar ook andere ERP oplossingen en de Microsoft wereld behoren tot EclectiC’s portefeuille. Onze Consultants zijn zeer ervaren op het gebied van technische oplossingen, maar hebben ook verstand van de onder liggende business processen. Functional Consultants, Business Consultants, IT Architecten en Project /Program Managers horen bij ons uitgebreide netwerk van specialisten.

EclectiC staat niet stil. Niets verandert zo snel als de IT wereld. De meest recente IT oplossingen zijn web gebaseerd en de hele wereld gaat mobile – EclectiC gaat mee! Begin 2014 zijn we de snel groeiende en dynamische markt van mobile en web ontwikkeling binnen gestapt. Een nieuwe uitdaging die we op onze manier van kwalitatief werken en kennisopbouw aangaan. Op het gebied van frontend en backend ontwikkeling (PHP, Python, Java, Javascript, etc.) alsmede mobile development (Android, IOS) hebben we ervaring kunnen opbouwen en klanten met adequate consultants kunnen helpen.

Waarom kiezen bedrijven voor Eclectic?

Vanwege onze faire tarieven. Vanwege de zeer hoge kwaliteit. Vanwege het ongekende serviceniveau. Ons credo The first time right delivery is voor ons heilig. Wij leveren direct de juiste kandidaat. Altijd. Daaraan danken wij onze solide reputatie. En die leveren wij af als een compleet pakket. Een kandidaat die past bij uw bedrijf. Zowel qua soft skills als hard skills. Zodat de ideale match snel kan ontstaan. Zoals u dat wilt.