Duurzaamheid is een keuze

Eclectic maakt heldere keuzes. Dat doen we in onze dienstverlening en in de manier waarop we met onze klanten, onze stakeholders, onze medewerkers én onze samenleving omgaan. Ons uitgangspunt is maatschappelijk bewust ondernemen. Realiseer je wat je doet en op welke wijze je de omgeving raakt. Daarnaast bieden we expertise aan en kunnen hulpmiddelen en oplossingen leveren om verduurzaming van organisaties te kunnen bereiken.

Wat doe we zelf?

Eclectic heeft zichzelf een aantal doelen gesteld met betrekking tot duurzaamheid. Zo willen we CO2 neutraal zijn in 2020, bijdrage aan vergroten de leefbaarheid van onze omgeving en een zorgzame werkgever zijn voor al haar medewerkers. Waar we staan met deze doelen is terug te lezen in het GRI rapport dat binnenkort wordt gepubliceerd.

Goede doelen

Duurzaamheid betekent ook: aandacht hebben voor je omgeving en oplossingen beschikbaar maken voor mensen die geconfronteerd worden met moeilijke omstandigheden. In dit kader dragen wij graag ons steentje bij door het steunen van diverse goede doelen.
In 2013 deed ons team mee aan het Alpe D’HuZes evenement om geld en aandacht te werven voor kankeronderzoek. Bekijk hieronder de beelden van het sportieve goede doel.