Wij matchen hooggekwalificeerde IT-professionals met onze klanten. Altijd gericht op kwaliteit met een persoonlijke touch. EclectiC is 30 jaar jong dus we weten waar we het over hebben. Als energiek team van delen wij graag onze kennis met onze klanten en kandidaten en brengen hen samen. In alles wat we doen zijn we professioneel en transparant. Voor ons belangrijke waarden om op lange termijn zaken te doen.

Voor wie?

Wij werken voor organisaties die onze waarden en ideeën over personeelsoplossingen delen. De zoektocht naar talent kan alleen succesvol zijn als we samenwerken. We moeten elkaar begrijpen, we investeren tijd in onze relatie en verwachten hetzelfde van onze klanten. Onze klantenkring is zeer divers, van grote internationale bedrijven tot lokale helden. Ze hebben één ding gemeen, ze begrijpen allemaal het belang van een kwalitatief hoogstaand en solide IT-team.

Hoe doen we dat?

Of het nu gaat om een flexibele inzet of executive search positie, we passen dezelfde methodes toe. Ons team is opgeleid om te valideren dat een kandidaat over alle nodige hard skills beschikt. Dan begint het echte werk. We moeten de kandidaat leren kennen als professional, maar ook als persoon. Past de professional in uw organisatie en kan hij of zij echt waarde toevoegen. Pas als het antwoord ja is, stellen we een kandidaat voor. Als we het idee hebben dat een aanvraag niet realistisch is, bijvoorbeeld vanwege een grote vraag in een specifiek IT-domein, dan zullen we eerlijk zijn en u dat vertellen. Als dat het geval is, geen zorgen. Wij zullen u adviseren hoe u creatief kunt zijn en toch de juiste middelen kunt vinden. Even belangrijk zijn duidelijke en eerlijke voorwaarden. Alle betrokken partijen moeten tevreden zijn met de deal.