Surprise party ter ere van 30 jaar, voor oprichter Koen!

Gepubliceerd op:januari 11, 2023

Surprise party ter ere van 30 jaar, voor oprichter Koen!

30 jaar geleden startte Koen Lockefeer met EclectiC International Consulting. Vol ambitie, passie en met vertrouwen in de toekomst.
Met kantoren in the USA, Duitsland en the UK, bleven successen niet lang uit.

SAP Professionals geplaatst over de hele wereld. Krantenpagina’s vol vacatures. Mensen niet alleen een nieuwe baan bieden, maar de kans op een nieuw leven. Daar stond EclectiC om bekend.

Nu, 30 jaar, EclectiC als full service IT recruitmentbureau, een groot netwerk van klanten en IT professionals, vertrouwen, transparantie, ervaring, kennis en kunde.

Iedereen die voor EclectiC heeft gewerkt kijkt hier positief op terug. Ontwikkeling, initiatief, jezelf ontwikkelen als professional, “work hard, play hard”, daar staat EclectiC en dus Koen, als werkgever om bekend.

Daarom hielden wij een surprise party voor Koen Lockefeer, waarbij oud werknemers aanwezig waren om terug te kijken en geweldige verhalen te delen. Koen, wij zijn blij met jou! Op naar de volgende mijlpaal.

Bedankt iedereen die aanwezig was en dit jubileum met ons heeft gevierd!

Anderen bekeken ook

Surprise party ter ere van 30 jaar, voor oprichter Koen!

30 jaar geleden startte Koen Lockefeer met EclectiC International Consulting. Vol ambitie, passie en met vertrouwen in de toekomst.Met kantoren in the USA,

Lees meer ➔

De perfecte match voor IT-vacatures

Van het online bestellen van een postzegel tot het afleveren van een pakketje, voor verschillende IT-trajecten ondersteunt EclectiC on met

Lees meer ➔

EclectiC: 30 jaar wereldwijd vanuit Breda

Dit jaar bestaan wij 30 jaar! Het is precies 30 jaar geleden dat Koen Lockefeer EclectiC International Consulting heeft opgericht.

Lees meer ➔