Voor opdrachtgevers

Brokerage

Voor opdrachtgevers

Brokerage

0
Jaar

Ervaring in de IT branche

0
+

Succesvol geplaatste professionals

0
+

Tevreden klanten

Kom in contact met EclectiC

Contract Management voor uw flexibele werknemers.

Werkt u met een aantal freelance consultants? Heeft u het overzicht over hoeveel u uitgeeft? Heeft u zicht op het aantal mensen dat uw flexibele arbeidskrachten telt? De voorwaarden die met hen zijn onderhandeld? De juridische implicaties? De urenregistratie? De facturatie? De financiële administratie? En ga zo maar door.

Als u een partij nodig heeft die u deze inzichten verschaft en daarnaast de flexibele arbeidskrachten beheert vanuit administratief, juridisch en financieel oogpunt, dan biedt EclectiC hiervoor een ruim aantal mogelijkheden en kunnen wij u op dit vlak volledig ontzorgen. Als bedrijf kunt u zich richten op lopende projecten, EclectiC zorgt voor de flexibele medewerkers.

EclectiC heeft al meer dan 250 tevreden klanten onder andere:

Wij bieden:

Kom in contact met EclectiC

Waarom anderen voor EclectiC kiezen

Joost Klaver – Sales Manager Joost-IT

EclectiC helpt Joost-IT in haar zoektocht naar IT-professionals. Doordat men zich verdiept heeft in onze organisatie en door goed te luisteren naar onze eisen en wensen is bijna elke aangedragen kandidaat een schot in de roos. Op deze manier hoeven wij als klant weinig tijd te investeren in sollicitatiegesprekken met kandidaten die niet bij ons organisatie passen. Wij kunnen ons concentreren op onze business, EclectiC doet de rest.

Joost Klaver
Sales Manager / Joost-IT

Neem vrijblijvend contact op

Complete ontzorging op gebied van de inhuur van flexibele arbeidskrachten en de financiële afhandelingen en vraagstukken daaromheen. Tijdelijke inhuur, een payrollconstructie, of contractbeheer. Eefje en Peter vertellen je graag meer.

Kom in contact ➔

En ontdek meteen de mogelijkheden!

Peter Baan