Voor opdrachtgevers

Voor opdrachtgevers

Al 30 jaar een expert op het gebied van IT recruitment

Onze naam is onze missie, EclectiC staat voor: ‘Het beste selecteren uit verschillende bronnen.’

Met 30 jaar ervaring in search en selectie en diepgaande marktkennis binnen business en IT zijn wij in staat het juiste talent te vinden. Wij zien onszelf als adviseurs van onze opdrachtgevers en streven transparante communicatie en het managen van verwachtingen na. Wij hechten daarnaast ook veel waarde aan betrokkenheid richting professionals en vinden het belangrijk de mens achter het CV te leren kennen! Onze communicatie werkt dus 2 kanten op, zowel de wensen van de klant, maar ook de ambities van de kandidaat zijn belangrijk , dit maakt ons in staat telkens weer de perfecte match te maken.

De arbeidsmarkt is continu in beweging, dit vereist vaak een nieuwe aanpak. Wij starten iedere procedure dan ook met een vrijblijvende marktverkenning. Op basis van de bevindingen gaan wij open in gesprek om de verdere werkwijze af te stemmen. Recruitment is maatwerk, net zoals iedere organisatie en functie anders is en elke professional ook andere wensen en ambities heeft. Wij bieden verschillende diensten aan om in elke recruitment vraag te kunnen voorzien. Klik op onderstaande links om meer te lezen over onze diensten.

Check the best casino Vavada and connect with EclectiC for tailor-made IT solutions. Our team is passionate about providing the best service every day.