Voor opdrachtgevers

Executive search

Voor opdrachtgevers

Executive search

30 jaar Ervaring in de IT branche
0
Jaar

Ervaring in de IT branche

30 jaar Ervaring in de IT branche
0
+

Succesvol geplaatste professionals

30 jaar Ervaring in de IT branche
0
+

Tevreden klanten

Kom in contact met EclectiC

Op zoek naar een nieuwe high end professional?

Tijdens onze jarenlange ervaring in het vak, hebben wij een groot aantal succesvolle executive search procedures mogen afronden. Dit voor zowel MKB organisaties, maar ook voor grotere internationale corporates. Onze opdrachtgevers zien EclectiC als een “trusted advisor” en geven ons het vertrouwen als het gaat om dit soort cruciale procedures uit handen te geven.

Waarom Executive search? In dit soort procedures gaat het om een “zware” en “cruciale” positie binnen een organisatie. In veel gevallen heeft een organisatie niet de tijd of de middelen om dit soort procedures op de juiste wijze uit te zetten. Soms is het een gevoelig proces, waardoor het verstandig is dit door een externe partij te laten verzorgen. Omdat er daarnaast ook vaak noodzaak is de functie zo snel mogelijk in te vullen, wordt er vaak besloten dit proces uit te besteden aan een partij die hierin gespecialiseerd is.

EclectiC heeft al meer dan 250 tevreden klanten onder andere:

Uw executive search procedure in handen van EclectiC

  • Wij hebben een bewezen track-record in executive search. Zowel voor key posities in Nederland maar ook internationaal. In ons reguliere vakgebied zijn wij het ook gewend om voor grote projecten de senior opdrachten of vacatures in te vullen. Ons netwerk en onze aanpak is hier dan ook op afgestemd. Een zware executive search procedure is dus ook iets wat voor ons in het verlengde ligt van onze dagelijkse business.
  • EclectiC is in staat om samen met de belangrijkste stakeholders de vereisten van de vacature duidelijk in kaart te brengen.
  • Door de jarenlange marktkennis en ervaring van ons accountmanagement team, zijn zij een volwaardige sparringpartner op gebied van de markt, de beste aanpak en het begrijpen van vereisten voor een functie. In een persoonlijke kennismaking bespreken wij graag uitgebreid of onze werkwijze aansluit op uw vraagstuk.
  • Nadat wij de opdracht en procedure volledig in kaart gebracht hebben, bespreekt de accountmanager de vraag en procedure met het recruitment team en zet de vervolgstappen uit. Onze recruiters gaan vervolgens actief op zoek naar passende professionals binnen, maar ook buiten ons netwerk om zo de gehele markt in kaart te brengen.
  • In de tussentijd voorzien wij u van updates op afgesproken momenten. Hierbij valt te denken aan marktinzichten, status van de procedure enzovoorts.
  • Wanneer wij een aantal geschikte kandidaten in kaart gebracht hebben, begint de procedure past echt. Deze bestaat altijd uit een eerste kennismakingsgesprek tussen de potentiële kandidaat met een ervaren recruiter. Als dit gesprek positief verloopt, volgt daarop een 2e persoonlijk interview met de accountmanager en recruiter. Bij groen-licht na dit interview bereiden wij de introductie voor. Dit doen wij door het natrekken van referenties, kritisch beoordelen van het CV, het bespreken van de salariswens, voorwaarden en het laten schrijven van een passende motivatie.
  • Uit meerdere gesprekken selecteren wij de best passende 2 of 3 professionals. Wij introduceren deze in overleg (digitaal of persoonlijk) en gaan met u in gesprek om dit toe te lichten en interviews in te plannen.
  • In de vervolgstappen bieden wij u ook onze diensten aan, dit altijd in goed overleg. Wij kunnen u gedurende de interviewfase begeleiden of ondersteunen. Ook in de afrondende fase staan wij u graag bij, tijdens een eventuele onderhandeling en het sluiten van de overeenkomst met de juiste persoon.

Kom in contact met EclectiC

Waarom anderen voor EclectiC kiezen

Willem-Jan van Tongeren – Directeur Centrale Business en IT Services bij PostNL

EclectiC is al 20 jaar partner van PostNL voor het leveren van IT professionals, al 10 jaar.  Voor ons biedt werking met EclectiC de zekerheid dat we snel experts aantrekken voor de realisatie van onze IT strategie en doelstellingen. We hebben in onze jarenlange samenwerking samen strakke processen neergezet, waardoor we de beste mensen voor eerlijke tarieven kunnen interesseren voor innovatieve projecten binnen PostNL, welke bijdragen aan onze digitale transformatie.

Willem-Jan van Tongeren
Directeur Centrale Business en IT Services

Neem vrijblijvend contact op

Ben jij op zoek naar advies en ontzorging bij het invullen van een cruciale positie binnen je organisatie?

Dankzij onze jarenlange ervaring in het vak, hebben wij een groot aantal succesvolle executive search procedures mogen afronden. Onze opdrachtgevers zien EclectiC als een “trusted advisor” en geven ons het vertrouwen als het gaat om dit soort procedures uit handen te geven.

Kom in contact ➔

En ontdek meteen de mogelijkheden!

Maurits Reuter