Voor opdrachtgevers

Detachering

Voor opdrachtgevers

Detachering

30 jaar Ervaring in de IT branche
0
Jaar

Ervaring in de IT branche

30 jaar Ervaring in de IT branche
0
+

Succesvol geplaatste professionals

30 jaar Ervaring in de IT branche
0
+

Tevreden klanten

Kom in contact met EclectiC

Detachering

Er zijn meerdere redenen voor het inhuren van tijdelijke IT expertise. Bijvoorbeeld de start van een project of programma, tijdelijke vervanging van een collega, of schaarse kennis en expertise in huis halen. Met ruime ervaring in IT detachering hebben wij inmiddels een groot netwerk van IT professionals opgebouwd. Daarbuiten zijn wij in staat de best passende ZZP’ers te zoeken en selecteren, voor elke vraag binnen IT.

Op basis van de opdrachtomschrijving en vereisten stellen wij de meest geschikte en beschikbare kandidaten aan u voor. Onze kandidaten zijn altijd persoonlijk geïnterviewd voordat wij ze introduceren.
Wij leggen 2 of 3 passende CV’s voor, die door ons allen zijn gekwalificeerd als het gaat om de technische skills. Tijdens de interviews hoeft u als klant alleen te bepalen met wie u de beste klik heeft. Wij regelen ten slotte ook de contractafhandeling en overige juridische en administratieve processen.

EclectiC heeft al meer dan 250 tevreden klanten onder andere:

Waarom kiezen voor EclectiC detachering?

  • Wij introduceren altijd 2 of 3 geschikte kandidaten die onmiddellijk of op korte termijn beschikbaar zijn, inclusief referentiecheck. De opdrachtgever hoeft vervolgens alleen de interviews te houden en te bepalen met wie er de beste klik is
  • Wij hanteren marktconforme en transparante tarieven die wij van tevoren overeenkomen.
  • Wij streven naar snelle doorlooptijden en spreken onze verwachtingen hierover uit.
  • Daarnaast leveren wij juridische en fiscale controle van onafhankelijke consultants.
  • Ten slotte hebben wij intern de expertise in huis om u te ontzorgen op gebied van administratieve, contractuele en financiële processen.

Kom in contact met EclectiC

Waarom anderen voor EclectiC kiezen

Selvedin Selimovic, Head of IT bij Neele-Vat Logistics

Dankzij EclectiC heb ik precies de baan gevonden die ik voor ogen had. Daphne had zich duidelijk verdiept in mijn profiel en zag een match, ondanks dat ik niet het standaard profiel had voor deze rol. EclectiC onderscheidt zich door de persoonlijke benadering, snelle & professionele communicatie en transparantie. Daarbij worden de belangen van opdrachtgever en opdrachtnemer

Selvedin Selimovic

Neem vrijblijvend contact op

Detachering is al jarenlang één van onze belangrijkste diensten. Wij werken direct samen met eindklanten en streven naar langdurige samenwerkingen. Ons groot netwerk van freelance IT professionals stelt ons in staat snel de juiste kandidaat te vinden. Versterking nodig, tijdelijke uitval invullen of misschien tijdelijk invullen van een vaste vacature? Dat kan allemaal en wij vertellen je graag meer over onze werkwijze.

Kom in contact ➔

En ontdek meteen de mogelijkheden!

Maurits Reuter