Voor opdrachtgevers

Detachering

Voor opdrachtgevers

Detachering

0
Jaar

Ervaring in de IT branche

0
+

Succesvol geplaatste professionals

0
+

Tevreden klanten

Kom in contact met EclectiC

Detachering

Er zijn meerdere redenen voor het inhuren van tijdelijke IT expertise. Bijvoorbeeld de start van een project of programma, tijdelijke vervanging van een collega, of schaarse kennis en expertise in huis halen. Met ruime ervaring in IT detachering hebben wij inmiddels een groot netwerk van IT professionals opgebouwd. Daarbuiten zijn wij in staat de best passende ZZP’ers te zoeken en selecteren, voor elke vraag binnen IT.

Op basis van de opdrachtomschrijving en vereisten stellen wij de meest geschikte en beschikbare kandidaten aan u voor. Onze kandidaten zijn altijd persoonlijk geïnterviewd voordat wij ze introduceren.
Wij leggen 2 of 3 passende CV’s voor, die door ons allen zijn gekwalificeerd als het gaat om de technische skills. Tijdens de interviews hoeft u als klant alleen te bepalen met wie u de beste klik heeft. Wij regelen ten slotte ook de contractafhandeling en overige juridische en administratieve processen.

EclectiC heeft al meer dan 250 tevreden klanten onder andere:

Waarom kiezen voor EclectiC detachering?

Kom in contact met EclectiC

Waarom anderen voor EclectiC kiezen

Nagi Farah – Freelance Application Specialist

EclectiC heeft mij geholpen aan mijn eerste klus als freelancer. Dankzij het snelle handelen van EclectiC en hun uitgebreid netwerk kon ik op zeer korte termijn beginnen. Inmiddels zit ik al bijna een jaar bij EclectiC en hebben zij mij ook geholpen bij het vinden van mijn tweede klus binnen no-time. EclectiC staat voor mij voor vaardigheid, professionaliteit en goede contacten binnen de markt.

Nagi Farah
Application Specialist

Neem vrijblijvend contact op

Detachering is al jarenlang één van onze belangrijkste diensten. Wij werken direct samen met eindklanten en streven naar langdurige samenwerkingen. Ons groot netwerk van freelance IT professionals stelt ons in staat snel de juiste kandidaat te vinden. Versterking nodig, tijdelijke uitval invullen of misschien tijdelijk invullen van een vaste vacature? Dat kan allemaal en wij vertellen je graag meer over onze werkwijze.

Kom in contact ➔

En ontdek meteen de mogelijkheden!

Maurits Reuter