Contracting / Detachering

Er zijn meerdere redenen voor het inhuren van tijdelijke IT expertise. Bijvoorbeeld de start van een project of programma, tijdelijke vervanging van een collega, of schaarse kennis en expertise in huis halen. Met ruime ervaring in IT detachering hebben wij inmiddels een groot netwerk van IT professionals opgebouwd. Daarbuiten zijn wij in staat de best passende ZZP’ers te zoeken en selecteren, voor elke vraag binnen IT. Op basis van de opdrachtomschrijving en vereisten stellen wij de meest geschikte en beschikbare kandidaten aan u voor. Onze kandidaten zijn altijd persoonlijk geïnterviewd voordat wij ze introduceren.
Wij leggen 2 of 3 passende CV’s voor, die door ons allen zijn gekwalificeerd als het gaat om de technische skills. Tijdens de interviews hoeft u als klant alleen te bepalen met wie u de beste klik heeft. Wij regelen ten slotte ook de contractafhandeling en overige juridische en administratieve processen.|

Waarom kiezen voor EclectiC detachering?

  • Wij introduceren altijd 2 of 3 geschikte kandidaten die onmiddellijk of op korte termijn beschikbaar zijn, inclusief referentiecheck. De opdrachtgever hoeft vervolgens alleen de interviews te houden en te bepalen met wie er de beste klik is.
  • Wij hanteren marktconforme en transparante tarieven die wij van tevoren overeenkomen.
  • Wij streven naar snelle doorlooptijden en spreken onze verwachtingen hierover uit.
  • Daarnaast leveren wij juridische en fiscale controle van onafhankelijke consultants.
  • Ten slotte hebben wij intern de expertise in huis om u te ontzorgen op gebied van administratieve, contractuele en financiële processen.


Contactformulier

Kom in contact met Eclectic
Al 30 jaar een begrip

Roel Beemsterboer – IT consultant and scriptwriter

EclectiC is een van de weinige partijen die meedenkt met de opdrachtgever én met de opdrachtnemer. Ze doen hun best om de ervaring voor beide partijen persoonlijk te maken, zonder daarbij de professionaliteit uit het oog te verliezen.

Roel Beemsterboer
IT consultant and scriptwriter