Voor opdrachtgevers

Werving & Selectie

Voor opdrachtgevers

Werving & Selectie

30 jaar Ervaring in de IT branche
0
Jaar

Ervaring in de IT branche

30 jaar Ervaring in de IT branche
0
+

Succesvol geplaatste professionals

30 jaar Ervaring in de IT branche
0
+

Tevreden klanten

Kom in contact met EclectiC

Op zoek naar IT talent?

EclectiC heeft met 30 jaar (internationale) werving en selectie ervaring in de IT branche een proven track record van veel succesvolle permanente plaatsingen weten te realiseren. Met onze oorsprong in de executive search en groot netwerk van gekwalificeerde IT professionals, zijn wij onze opdrachtgevers door heel Nederland graag van dienst bij het vinden van het juiste IT talent.

Wij weten ons te onderscheiden door onze zakelijke, maar toch persoonlijke aanpak. “Ken je klanten en kandidaten is één van onze belangrijkste motto’s”

EclectiC heeft al meer dan 250 tevreden klanten onder andere:

Hoe helpen wij onze opdrachtgevers?

  • Één van onze accountmanagers gaat met u in gesprek om de functie en organisatie door te spreken. Graag komen wij bij u langs om dit persoonlijk te bespreken en gelijk een beter beeld te krijgen van de cultuur en collega’s.
  • Vervolgens gaan wij met het opgestelde profiel actief op zoek naar geschikte kandidaten in onze database, ons netwerk, via LinkedIn, evenementen en job postings. Via de best passende kanalen benaderen wij pro actief de meest geschikte kandidaten.
  • Gedurende onze zoektocht blijven wij in contact. Tussentijdse updates, verschaffen van marktinzichten, bevindingen zijn voor ons een belangrijk onderdeel om op transparante wijze tot een succesvolle plaatsing te komen.
  • Wij benaderen potentieel geschikte kandidaten die wij ook echt leren kennen. Wij willen te weten komen wat iemand drijft. Binnen wat voor cultuur en organisatie floreert deze persoon en in welke positie komt iemand tot zijn recht.
  • Wij kwalificeren potentiële kandidaten aan de hand van telefonische én video- of persoonlijke interviews. Op basis van een CV, referentiecheck, motivatie, besproken voorwaarden en salarisverwachtingen, leggen wij de best passende professionals voor.
  • Tijdens salarisonderhandelingen zijn wij u graag van dienst en hanteren wij als dit gewenst is een advies- en/of bemiddelingsrol.

Kom in contact met EclectiC

Waarom anderen voor EclectiC kiezen

Richard Bekenbroek, Freelance Scrum- & Agile Coach

De dienstverlening van EclectiC is altijd service-gericht, professioneel en vriendelijk. Alle contacten verlopen laagdrempelig en vragen of acties worden snel opgepakt. Tevens hebben ze mij als partner fijn begeleid in het onboarding-proces bij mijn huidige opdrachtgever. De vruchten hiervan pluk ik nog steeds in de vorm van een fijne samenwerking!

Richard Bekenbroek
Freelance Scrum- & Agile Coach / PostNL

Neem vrijblijvend contact op

Ben je op zoek naar een nieuwe IT collega die past bij de cultuur, waarden en ambities van de organisatie. Met onze kennis van de arbeidsmarkt en onze jarenlange ervaring, kunnen wij de complete werving en selectieprocedure uit handen nemen. Wij streven hierbij naar kwaliteit, transparantie en lange-termijn relaties. Kom in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Kom in contact ➔

En ontdek meteen de mogelijkheden!

Maurits Reuter