Werving & Selectie

EclectiC heeft met 30 jaar (internationale) werving en selectie ervaring in de IT branche een proven track record van veel succesvolle permanente plaatsingen weten te realiseren. Met onze oorsprong in de executive search en groot netwerk van gekwalificeerde IT professionals, zijn wij onze opdrachtgevers door heel Nederland graag van dienst bij het vinden van het juiste IT talent.
Wij weten ons te onderscheiden door onze zakelijke, maar toch persoonlijke aanpak. “Ken je klanten en kandidaten is één van onze belangrijkste motto’s”

Hoe helpen wij onze opdrachtgevers?

  • Één van onze accountmanagers gaat met u in gesprek om de functie en organisatie door te spreken. Graag komen wij bij u langs om dit persoonlijk te bespreken en gelijk een beter beeld te krijgen van de cultuur en collega’s.
  • Vervolgens gaan wij met het opgestelde profiel actief op zoek naar geschikte kandidaten in onze database, ons netwerk, via LinkedIn, evenementen en job postings. Via de best passende kanalen benaderen wij pro actief de meest geschikte kandidaten.
  • Gedurende onze zoektocht blijven wij in contact. Tussentijdse updates, verschaffen van marktinzichten, bevindingen zijn voor ons een belangrijk onderdeel om op transparante wijze tot een succesvolle plaatsing te komen.
  • Wij benaderen potentieel geschikte kandidaten die wij ook echt leren kennen. Wij willen te weten komen wat iemand drijft. Binnen wat voor cultuur en organisatie floreert deze persoon en in welke positie komt iemand tot zijn recht.
  • Wij kwalificeren potentiële kandidaten aan de hand van telefonische én video- of persoonlijke interviews. Op basis van een CV, referentiecheck, motivatie, besproken voorwaarden en salarisverwachtingen, leggen wij de best passende professionals voor.
  • Tijdens salarisonderhandelingen zijn wij u graag van dienst en hanteren wij als dit gewenst is een advies- en/of bemiddelingsrol.

Contactformulier

Kom in contact met Eclectic
Al 30 jaar een begrip

Nagi Farah – Freelance Application Specialist

EclectiC heeft mij geholpen aan mijn eerste klus als freelancer. Dankzij het snel handelen van EclectiC en hun uitgebreid netwerk kon ik op zeer korte termijn beginnen. Inmiddels zit ik bijna een jaar bij EclectiC en hebben zij mij ook geholpen bij het vinden van mijn tweede klus binnen no-time. EclectiC staat voor mij voor vaardigheid, professionaliteit en goede contacten binnen de markt.

Nagi Farah
Application Specialist