Succesverhalen

Assai: "Ik hecht veel waarde aan de prettige en transparante communicatie, korte lijnen en professionele maar toch informele samenwerking".

Ik wil dit ook →
<

Succesverhalen

Assai: "Ik hecht veel waarde aan de prettige en transparante communicatie, korte lijnen en professionele maar toch informele samenwerking".

Ik wil dit ook →
0
+ Jaar

Ervaring in de IT branche

0
+

Succesvol geplaatste professionals

0
+

Tevreden klanten

Over Assai

Assai kenmerkt zich als een enthousiaste groep IT-professionals die zich toelegt op de ontwikkeling en het onderhoud van softwareapplicaties in een Oracle- en Java-omgeving. Zij hebben een succesvolle applicatie ontwikkeld, genaamd AssaiDCMS, een Document Controle en Management Systeem dat gespecialiseerd is in het ondersteunen van complexe engineering en constructie projecten voor industrieën als energie, transport, infrastructuur en mijnbouw. Deze applicatie wordt gebruikt door een groeiend aantal klanten uit de hele wereld, waaronder Europa, Noord-Amerika, het Midden-Oosten, West-Afrika, Zuidoost-Azië, China en Australië.

Bij Assai werken wereldwijd meer dan 70 mensen, waarvan ongeveer 55 op het hoofdkantoor in Culemborg, Nederland. Daarnaast hebben zij een groeiend kantoor in Kuala Lumpur, Maleisië en zijn zij in 2023 een kantoor in Indore, India gestart. 

Assai groeit snel, wat resulteert in vele implementaties van de AssaiDCMS software wereldwijd.

De uitdaging

In juli 2020 zijn wij in contact gekomen met Assai. De organisatie was destijds al groeiende in verband met de komst van een investeerder met ambitieuze toekomstplannen. Dit brengt vanzelfsprekend personele groei met zich mee.
Omdat Assai een IT organisatie is en EclectiC zich focust op IT recruitment, was na een eerste positieve kennismaking besloten om met een vacature te mogen starten, in de vorm van een test. Deze werving en selectieprocedure was een succes en al snel volgden er meer mooie vacatures die wij samen met Assai hebben mogen invullen. 

De samenwerking

Sinds juli 2020 werken wij intensief samen met Assai. Gedurende de afgelopen jaren hebben we posities ingevuld binnen software development, het implementatie team, marketing- en salesfuncties en daarnaast ook support en management functies. Door de goede band met HR en het management binnen Assai, kunnen we snel schakelen, de lijnen zijn kort en we begrijpen elkaar. Omdat we regelmatig bij Assai te vinden zijn, weten wij wat er speelt. Dit maakt dat de samenwerking steeds soepeler verloopt en er steeds minder woorden nodig zijn om te weten wat de ander bedoelt.

Daarnaast zijn er ook op strategisch HR vlak positieve samenwerkingen geweest en worden wij nu ook bijgeschakeld om de binnenkomende sollicitaties op de Assai website te beoordelen.

De resultaten

Inmiddels 2,5 jaar verder zijn er meer dan 20 professionals bij Assai gestart via EclectiC. Het is niet alleen gebleven bij vacatures voor het hoofdkantoor in Nederland, maar ook hebben wij mogen werven voor Kuala Lumpur en India.

Hans Kalf – Managing Director bij Assai Software Services

Vanaf zomer 2020 werken wij bij Assai samen met EclectiC, zij ondersteunen ons met de werving en selectie van kandidaten voor voornamelijk IT posities, zowel voor ons kantoor in Nederland als internationaal. Ik hecht veel waarde aan de prettige en transparante communicatie, korte lijnen en professionele maar toch informele samenwerking. Zij kennen "de mensen" bij Assai en kijken daarom verder dan alleen de technische vereisten bij het vinden van de juiste kandidaten

Hans Kalf
Managing Director / Assai Software Services

Benieuwd wat EclectiC voor jouw kan betekenen?

Neem direct contact met ons op en wij vertellen het je graag

Er ging iets mis

We nemen zo spoedig mogelijk contact met jou op.

EclectiC heeft al meer dan 250 tevreden klanten onder andere: