EclectiC 30 jaar!

EclectiC 30 jaar!

EclectiC 30 jaar!

EclectiC 30 jaar!

0
Jaar

Ervaring in de IT branche

0
+

Succesvol geplaatste professionals

0
+

Tevreden klanten

Kom in contact met EclectiC

EclectiC 30 jaar!

EclectiC is al 30 jaar dé partner voor IT wervingsvraagstukken. Vanuit het eigen netwerk is de juiste ervaren professional altijd binnen handbereik. Wij maken graag kennis met u en bieden u een vrijblijvend intakegesprek aan om te bespreken of wij u kunnen helpen bij het invullen van uw IT vraag. Dit kan zijn binnen werving en selectie, detachering of executive search. Laat uw gegevens achter en ons ervaren sales- en accountmanagementteam neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Kom in contact met EclectiC

Waarom anderen voor EclectiC kiezen

Sander Coops – Interim IT Projectmanager bij PostNL

EclectiC overtreft mijn verwachting als het gaat om contact onderhouden, heel persoonlijk en altijd op zoek naar de juiste match. Het intake proces wordt zeer professioneel begeleid met continu wederzijds heldere updates over de stand van zaken, iets dat mij als project manager erg aanspreekt. De afhandeling van de contractuele zaken verloopt zoals je zou mogen verwachten geheel digitaal. Ook na het starten van de opdracht wordt er regelmatig contact onderhouden en altijd gezocht naar verbeterpunten. Keep up the good work!

Sander Coops
Interim IT Projectmanager / PostNL

Neem vrijblijvend contact op

Detachering is al jarenlang één van onze belangrijkste diensten. Wij werken direct samen met eindklanten en streven naar langdurige samenwerkingen. Ons groot netwerk van freelance IT professionals stelt ons in staat snel de juiste kandidaat te vinden. Versterking nodig, tijdelijke uitval invullen of misschien tijdelijk invullen van een vaste vacature? Dat kan allemaal en wij vertellen je graag meer over onze werkwijze.

Kom in contact ➔

En ontdek meteen de mogelijkheden!

Maurits Reuter