Logistieke rebel in de functie van ‘baas’ operations

Profiel Izipack

Izipack Mesh Logistic Network is een succesvol landelijk dekkend netwerk met 25 regionale Izihubs waarbij ons systeem slim de kortste route berekent naar de Izihub in een andere regio. Dus niet noodgedwongen via een centraal sorteercentrum, waardoor een zending veel nodeloze kilometers maakt. Waar mogelijk liften zendingen maximaal mee met ritten die al worden gereden. Kortom, nieuwe slimme duurzame logistiek !

Ben jij bij uitstek een mensenmens die in staat is met ons team van alle hub-partners, vervoerders en klanten soepel en eerlijk te communiceren? Die er lol in heeft om op superslimme wijze (grote) pakketten door het hele land (en buitenland!) te laten reizen en als het soms (bijna) misgaat direct in te grijpen?

Jouw aanpakkers mentaliteit werkt aanstekelijk voor je collega’s en je laat je niet in een hokje stoppen. Je doet alles wat nodig is voor een duurzame vlekkeloze logistieke operatie , en dat lukt vaak niet alleen tussen 09:00 -17:00 uur.

Je hebt ideeën en visie op de praktijk en je helpt daarmee processen te verbeteren. Jouw enthousiasme is een magneet voor nieuwe medewerkers en daarmee bouw je mee aan een groeiende organisatie.

Inkoop van diensten en onderhandelingen vind je een spannend spel en je kan je deals ook ter plekke in ons Salesforce CRM systeem vastleggen. Je bent genoeg tech savvy om de werking van apps uit te leggen aan jouw hub-partners, en hun chauffeurs. Daarmee sluit je de volledige cirkel van onze Track & Trace en kunnen we voortdurend een nog betere routing uit onze slimme planning software krijgen. Daarmee besparen we mega veel pakketkilometers en maken we het ook nog eens makkelijk voor chauffeurs, met als resultaat: blije ontvangers!

Een logistieke opleiding of ervaring in de logistiek is handig! Maar we hebben meer aan een goed stel hersens en een doorzetters mentaliteit!

Bij de functie hoort een goed salaris dat afhankelijk van je ervaring ergens tussen de €3.250 – €5.500 bruto per maand ligt.

Natuurlijk krijg je een laptop, mobiele telefoon en een auto ter beschikking. Je bent veel op pad door het hele land en je kunt overal mobiel werken.

Als je zo in de spiegel kijkt en je denkt hé, dat ben ik, stuur dan direct je CV met een toelichting waarom jij die rebelse logistieke duizendpoot bent en wij nemen zsm contact met je op.

En oh ja, kan je gisteren starten?