Peter Baan

Peter Baan

Peter Baan

Operationeel Directeur


Meer over Peter Baan


Inmiddels ben ik al bijna 22 jaar werkzaam voor Eclectic. Mijn vraag tijdens mijn sollicitatiegesprek ‘wat doe ik dan na 10.30 uur’ bleek overbodig. Never a dull moment en altijd nieuwe uitdagingen en projecten.

Begonnen met een kleine administratie maar inmiddels verantwoordelijk voor alles wat samenhangt met Finance. En sinds 1 april 2021 als Director Finance en Operations ook verantwoordelijk voor de aansturing van het team. Een geweldige stap en uitdaging.

Het aansturen van een team is het leukste wat er is heb ik geleerd in 25 jaar lang trainen en coachen van voetbalteams. En op het werk is het niet zoveel anders. Iedereen op de juiste positie en in zijn kracht zetten. Mensen motiveren, vertrouwen geven. Wie heeft een aai over de bol nodig en wie een schop onder zijn kont. Ik leerde het in privé en mag het nu bij Eclectic toepassen. Samen met het team werken aan groei. Verantwoordelijkheid geven en overleggen maar ook zelf knopen doorhakken als de stemmen staken. Met Koen als sparringpartner als ik zaken tegenkom die nieuw zijn of als ik twijfel over een aanpak. 

Naast werk en voetbal is er ook nog echt prive. Samen met Anja dingen ondernemen, uit eten, op reis (als het straks weer kan). Een week heeft te weinig uren.