Koen Lockefeer

Koen Lockefeer

Koen Lockefeer

Algemeen Directeur


Meer over Koen Lockefeer


Als oprichter en DGA mag ik met collega Peter Baan leiding geven aan een dream-team van specialistische recruiters en accountmanagers. Grotendeels zelfsturend maar toch in een heel transparante atmosfeer waar elk thema besproken mag worden. 

Ik voel me meer thuis op de zeepkist of in persoonlijke contacten dan verscholen achter een computerscherm. Ik houd van het spel tussen mensen, daag uit, verras en beloon. 

Na 30 jaar ogenschijnlijk helemaal vergroeid met Eclectic maar tegelijk objectiverend en helicopterend kritisch op ons/mijzelf. Soms loop ik (te ver) voor de troepen uit maar net zo makkelijk laat ik me leiden door de visie van collega’s- klanten-consultants.

Passies genereren veel energie voor mij: 

Een intensief privéleven, 3 volwassen dochters met zowaar 2 kleinzoontjes,

Off-road kamperen en motorrijden, (zee)zeilen, skiën, mountainbiken en soms te hoge bergen oprijden met een racefiets. Kortom highspeed buitenspelen en vies worden, eigenlijk nooit volwassen geworden….

Niet in de laatste plaats een passie voor duurzaamheid, niet met woorden maar daden. Wel realistisch maar toch doorpakken waar de meerderheid draalt en drentelt. Alle bedrijfsauto’s 100% elektrisch, eerst pionieren-sinds 12 jaar, grotendeels paperless, recyclebaar of circulair. Mijn twee opvolgende generaties zijn al een feit, hun toekomst is mij meer dan dierbaar.