Op zoek naar jouw droombaan?

Eclectic regelt het, zodat jij aan de slag kunt!

Direct beginnen →
30 jaar Ervaring in de IT branche30 jaar

Ervaring in de IT branche

30 jaar Ervaring in de IT branche3000+

Succesvol geplaatste professionals

30 jaar Ervaring in de IT branche250+

Tevreden klanten

Al 30 jaar een expert op het gebied van IT recruitment

We richten ons op kwaliteit met een persoonlijke touch. EclectiC is 30 jaar jong dus we weten precies waar we het over hebben. Als energiek team delen wij graag onze kennis met onze opdrachtgevers en professionals en brengen hen samen. In alles wat we doen zijn we professioneel en transparant. Voor ons belangrijke waarden om op lange termijn zaken te doen.

Onze naam EclectiC is onze missie: “uit meerdere bronnen steeds het beste kiezen”. Dit is hoe wij jou als IT professional helpen met het vinden van de best passende opdracht of vaste baan!

Koen

Koen Lockefeer
~ Algemeen Directeur

Al 30 jaar een begrip!

Selvedin Selimovic, Head of IT bij Neele-Vat Logistics

Dankzij EclectiC heb ik precies de baan gevonden die ik voor ogen had. Daphne had zich duidelijk verdiept in mijn profiel en zag een match, ondanks dat ik niet het standaard profiel had voor deze rol. EclectiC onderscheidt zich door de persoonlijke benadering, snelle & professionele communicatie en transparantie. Daarbij worden de belangen van opdrachtgever en opdrachtnemer bewaakt.

Selvedin Selimovic

Willem-Jan van Tongeren – Directeur Centrale Business en IT Services bij PostNL

EclectiC is al 20 jaar partner van PostNL voor het leveren van IT professionals, waarvan al 10 jaar als enige ‘first-tier-supplier’.  Voor ons biedt samenwerking met EclectiC de zekerheid dat we altijd snel de juiste experts kunnen aantrekken voor de realisatie van onze uitdagende IT strategie en doelstellingen. We hebben in onze jaren lange samenwerking samen strakke processen neergezet, waardoor we de beste mensen voor eerlijke tarieven kunnen interesseren voor de spannende innovatieve projecten binnen PostNL, welke bijdragen aan onze digitale transformatie. En het motto van EclectiC ‘simply finding the best’ klopt. Dat weten ze al heel wat jaren goed in de praktijk te brengen!

Willem-Jan van Tongeren
Directeur Centrale Business en IT Services

Nagi Farah – Freelance Application Specialist

EclectiC heeft mij geholpen aan mijn eerste klus als freelancer. Dankzij het snel handelen van EclectiC en hun uitgebreid netwerk kon ik op zeer korte termijn beginnen. Inmiddels zit ik bijna een jaar bij EclectiC en hebben zij mij ook geholpen bij het vinden van mijn tweede klus binnen no-time. EclectiC staat voor mij voor vaardigheid, professionaliteit en goede contacten binnen de markt.

Nagi Farah
Application Specialist

Op zoek naar een nieuwe stap in je carrière?

Ben jij op zoek naar een nieuwe opdracht bij vooruitstrevende Nederlandse organisaties? Of wil je alvast meer te weten komen over onze werkwijze, klanten en opdrachten. Vul dan vrijblijvend het contactformulier in. Wij plannen dan een intake gesprek met jou in.

  • We hebben al meer dan 3000 professionals succesvol geplaatst
  • Verschillende opdrachtgevers: van corporates tot MKB organisaties.
  • Wij kijken naar wat jou als persoon drijft
  • We bepalen samen welke stap in jouw carrière het beste aansluit bij jouw wensen
  • We hebben 30 jaar ervaring met het koppelen van professionals aan opdrachtgevers
Kom in contact →

En vind je droombaan!

Daphne